06-28240031 [email protected]

Diensten en producten

 

COMPLETE PEDICURE BEHANDELING ±45 minuten

Tijdens de behandeling worden de nagels op de juiste manier geknipt en verzorgd. Het overtollige eelt wordt verwijderd. En ook kloven en likdoorns worden behandeld. Afsluitend krijgen uw voeten een heerlijke voeten cream.

DEEL BEHANDELING ± 15 MINUTEN
COSMETISCHE VOET /BEEN VERZORGING

Benen harsen
Nagelverzorging +lak
Nagelverzorging + Gellak French Pedicure
Voet en Beenmassage

PEDICURE PRODUCTEN

Samen werkende pedicure producten Cadeau bonnen vanaf € 10

 

De kracht van de natuur

Sixtus producten bevatten een combinatie van Alpenkruiden, verse extracten en etherische oliën en zijn al decennia een groot succes.
Sixtus hand, voet en lichaamsverzorging. Sixtus / Sixtuwohl zijn een aantal natuurlijke verzorgingsproducten met Alpenkruiden. Voor een optimale verzorging. Sixtus Alpenkruid Voetverzorging is een lijn met producten speciaal voor het verzorgen van de voet. Ze zijn voorzien van de herstellende Aplenkruid. Zo is er een voetdeo, voetpeeling en een voetbad. Ideaal voor de pedicure.
image1

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsprodukten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels.
Alle samenwerkende Pedicures-Produkten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.
De produkten van samenwerkende Pedicures zijn zelfs zo goed dat u er een “niet goed, geld terug-garantie” op krijgt*. Er zijn maar weinig fabrikanten die een dergelijke garantie aandurven. Probeer het en u zult zien dat het geen loze belofte is.

*Mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing en regelmatige controle van uw pedicure.

Voetbalsem blauw

Ondersteund het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrdiënten. de voeten wassen en afdrogen, dagelijks licht inmasseren

Voetbalsem groen

Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voeten wassen en zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht inmasseren

Voetbalsem rood

Bij koude voeten. Stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Maar ook voor de dagelijkse verzorging. 2 x Daags licht inmasseren.

Voetbalsem soft

Deze snel intrekkende voetbalsem geeft een fluweelzachte huid, terwijl het ook de vorming van kloven voorkomt. 2 x per dag aanbrengen. Zorg vooral voor droge voeten.

Voet en beengel

Een verzorgende, koele gel op basis van ginseng, aloë vera en goudsbloem. Werkt heerlijk ontspannend. Aloë vera is vochtinbrengend en verzorgend. Ginseng trekt volledig in de huid, maakt deze zacht en soepel én bevordert de bloedsomloop.

Honingzalf

Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Bevat o.a. honing en calendula.

Voetdeospray

Een heerlijk frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur voorkomt. Bevat speciale ingrediënten zoals glycerine en aloë vera, terwijl menthol en eucalyptus voor een fris en weldadig gevoel zorgen.

Winterbalsem

Wie last heeft van koude handen en voeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten of handen 2x per dag met dit produkt op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De balsem zal een warm gevoel veroorzaken.

Klovenzalf

Voor de cosmetische verzorging van kloofjes. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan, Ook geschikt voor de handen.

Eelt & likdoornzalf

Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen. Ze worden veroorzaakt door verkeerde schoenen, hoge hakken en ook leeftijd speelt een rol. 1x per dag ruim aanbrengen en scrubben, desnoods afdekken met een pleister.

Spataderen

De crème is goed voor de bloedcirculatie. Een gebrekkige circulatie ligt aan de basis van ontsierende aderen. Ook voor de verzorging van branderige en vermoeid aanvoelende voeten. 2 x daags goed inmasseren

Kalknagels

Deze gel bevat o.a. glycerine, jojoba olie en tea tree, maar beslist géén water. Het verzorgende effekt komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of gevijld. Het produkt 1 x per dag op de nagel aanbrengen en licht inmasseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

Nagellak

 

Depend gellak

Gellack is een nagellak maar met de voordelen van gel.
Snel droog door uitharden onder een led lamp en een houdbaarheid van 2-3 weken.

Gellack wordt zonder het nageloppervlak te vijlen aangebracht op de natuurlijke nagel. Dus net als nagellak en zonder uw nagel te beschadigen.

Nagelverlenging is niet mogelijk met de gellack.
Wel heeft de gellack een verstevigende werking, wat erg prettig is als u wat dunnere en gemakkelijk scheurende nagels heeft.

Depend gewone nagellak

Depend nagellak in de meest fantastische kleurtjes
die goed dekken.

Belangrijk is dat alle lakken vrij zijn van tolueen,
formaldehyde, dybutylftalaat en kamfer. 

Dus ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een formaldehyde allergie

De collectie omvat naast de kleurlakken een base-en topcoat
maar ook Art- liners om van uw gelakte nagel iets unieks en bijzonders te maken.